ЗА ТРАВЕЛ ХОЛИДЕЙС

Туристическа агенция Травел Холидейс е създадена през 2005 година с много любов и функционира без прекъсване и до днес като лицензиран туроператор, турагент и IATA агент за самолетни билети.

Премина успешно през годините на дълбока икономическа криза и хаос и до днес продължава да създава и подобрява туристически продукти.

На всички е известно, че нито креативността, нито амбициите на който и да е бизнес е възможно да бъдат реализирани без правилните хора и правилната посока.

А обменът на идеи, вдъхновение и енергия, съчетани с любовта на всеки един от екипа ни към пътуванията, може да роди единствено безброй пътища към безброй дестинации!

Нашите програми наричаме "рожби", защото са създадени и "отглеждани" с любов към всеки детайл, бидейки ние самите туристи, жадни за красота и приключения, а с това вдъхваме от нашата емоция и любов към пътуванията!

Да, появяват се и трудности, които изглеждат на моменти непреодолими и дори ни натъжават, но това в крайна сметка ни дава ценни уроци, които не се учат в училище!

В този смисъл считаме, че всеки клиент е наш учител и наш спътник! Ето защо Ви каним да бъдете част от нашето пътешествие!Отдел "Самолетни билети"

Травел Холидейс е лицензиран ИАТА агент с дългогодишен опит в резервирането и издаването на самолетни билети. Освен с наличните места по полетите на т.нар. регулярни авиопревозвачи, компанията разполага и борави с наличностите по полетите на чартърните и нискотарифни такива.

Какво ни отличава от итернет търсачките за самолетни билети?

Зад всяка интернет търсачка стои механизъм, който дава конвенционални предложения на база на предварително програмирани алгоритми, които в общия случай работят отлично, но не и когато създавате нетрадиционни маршрути.

Тук е мястото на нашия екип, който чрез специализиран софтуер поддържа връзка в реално време с наличните места по полетите на повечето авиокомпании по света и може да сглоби пътуване според Вашите нужди!

При това ще направи всичко възможно, за да Ви осигури комфортно пътуване, избирайки Ви място в самолета, предпочитано меню, приоритетно качване на борда или съдействайки Ви при форсмажорни обстоятелства!

Свържете се с нашите агенти за повече информация!
office@travelholidays.bg или на телефон 0700 19029


Отдел "Пътувания в страната и чужбина"

Ваканцията на повечето от нас е дългоочаквана и често дълго планирана.

Осъзнаваме отговорността да бъдем част от това и полагаме всички усилия да оправдаем доверието на нашите клиенти!

Изследваме нови дестинации, стремим се по програмите си да използваме максимално удобен транспорт , сезон и локация на настаняването, консултираме клинетите си за важните за всяко пътуване детайли.

Консултантите ни ще Ви предложат два типа пътувания – организирани и индивидуални.

Първият е за тези от Вас, които предпочитат да пътуват с водач и в група, а втория – за тези, които предпочитат „самотните” пътешествия.

За Вас остава да направите първата стъпка:
„Всяко пътуване започва с една единствена стъпка” – Лао Дзъ

Свържете се с нашите агенти за повече информация!
office@travelholidays.bg или на телефон 0700 19029


Отдел "Круизи"

Наш специалитет и наша гордост са корабните пътешествия.

В качеството си на директни преставители на множество круизни компании, сме в състояние да Ви предложим пътуване с кораб по предпочитана от Вас дестинация и да резервираме в реално време желаното от Вас пътуване и да Ви консултираме за всички специфични детайли, които следва да превидите в организирането му!

За да отговорим на нуждите и търсенето на тези от Вас, които се притесняват да пътуват на круиз сами, създадохме нов продукт – пакетни круизни пътувания с водач.

Травел Холидейс е регистриран по Закона за туризма туроператор и в качеството си на такъв предоставя на клиентите си пакетни круизни пътувания с обща цена. Предимствата на тези пътувния са водача, който придружава групата, както и бреговите екскурзии на български или руски език.

Наш e и специализирания за круизи лейбъл InfoCruises.BG.

Свържете се с нашите агенти за повече информация!
office@travelholidays.bg или на телефон 0700 19029


Отдел "Корпоративни пътувания"

Как можем да бъдем полезни за Вашите фирмени пътувания?

Ние сме наясно, че фирмените Ви пътувания често са свързани с промени на дати и маршрути преди и по време на започнало вече пътуване.

Ето защо предоставяме 24 часова връзка с нас и готовност да съдействаме дори когато всички спят.

Сключването на корпоративен договор с нас ще Ви даде възможност за резервиране на места по полетите и хотелите с възможност за анулация в определен срок, без това да поражда ангажимент за покупка.

Заплащането на вече издадените ваучери и самолетни билети може да бъде договорено във вид и срокове, отговарящи на организацията на Вашия финансово счетоводен отдел.

Свържете се с нашите агенти за повече информация!
office@travelholidays.bg или на телефон 0700 19029


Отдел "Финанси"

За нуждите на всеки бизнес са от изключителна важност изрядната документация и своевременната отчетност!

Функциите на нашия отел „Счетоводство” са обработката и следенето на финансовите потоци и текущото издаване на документи във връзка с плащания от клиенти.

Тяхно задължение е да Ви съдействат бързо и качествено!

Свържете се с нашите агенти за повече информация!
office@travelholidays.bg или на телефон 0700 19029

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции