Круизен пакет ХАВАИ И ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ | НОВА ГРУПА | РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

11880 11580  ЛВ
 Кауаи, Моореа, Таити, Хавай, Лос Анджелис, Бора Бора, Оаху, Сан Франциско,
 Norwegian Sun
 22 дни

Нашето пътуване ще ви срещне с две далечни и легендарни със своята екзотика дестинации – Френска Полинезия и Хаваи. В началото на нашето пътешествие ще ви отведем до Хаваи. Архипелагът, по-рано известен с името Сандвичеви острови е дестинация, която е синоним на красота, спокойствие и безгрижен живот. Благоприятният климат и близостта до екватора създават отлични условия за туризъм целогодишно.

Назоваването на Таити за повечето хора е асоциация с бели, изолирани плажове, пясък с палмови дървета и коктейл в кокосов орех. И в действителност, те са напълно реални. Френската Полинезия (наричана още остров Таити) е колекция от 118 острова и атоли, разположени на половината път между Лос Анджелис, Калифорния и Сидни, Австралия. Ние ще направим тази бленувана локация много по-достъпна, отколкото очаквате. И ако мечтата ви за Таити е жива и планирате посещение, можете да се присъедините към нас. 


МАРШРУТ: СОФИЯ – Хонолулу(3 нощувки) – Кахулуи Мауи  Науилиуили Кауаи  Хило – Бора Бора  Раятея  Мурея  Папеете(2 нощувки) – Сан Франциско(2 нощувки) - СОФИЯ

✈Дата: 17.11.2024 

НОВА ГРУПА

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.06.2024г.


ПAКЕТНО ПЪТУВАНЕ с включени:
✔ Самолетни билети София-Хонолулу (с прекачвания); Папеете-Сан Франциско и Сан Франциско-София (с прекачване) с вкл. ръчен и чекиран багаж
✔ 13 нощувки на кораб Norwegian Sun, пълен пансион за хранене
✔ 3 нощувки със закуска в Хонолулу в Hilton Waikiki Beach 4*, или подобен
2 нощувки със закуска в Папеете, Таити, Tahiti Pearl Beach Resort 4* или подобен
✔ 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Сан Франциско
✔ всички трансфери по програмата
✔ пристанищни такси 
✔ застраховка „Помощ при пътуване”
✔ водач от агенцията при минимум 10 участника

ВНИМАНИЕ:  За пътуването е необходима виза за САЩ.Снимки

Програма

Ден 1:

17.11.2024г. София - Хонолулу
 Полет София - Хонолулу с прекачвания през Франкфурт и Лос Анжелис. Вечерно кацане. Трансфер до хотел, настаняване, нощувка.

Ден 2:

18.11.2024г. Хонолулу, остров Оаху
Закуска. Свободно време за почивка и плаж.

Ден 3:

19.11.2024г. Хонолулу, остров Оаху
Закуска. Свободно време или възможност за обиколна екскурзия (срещу доплащане). Днес ще се запознаем с основните забележителности на остров Оаху. Ще посетим Green World Coffee farm за да опитаме от местното кафе и шоколад. Ще продължим към плантация за ананаси, за кратка разходка. Там ще ни демонстрират как се обработва продукцията, а също и ще я вкусим. По-нататък ще спрем на няколко плажа по северния бряг. Те са известни не само с белия си пясък и тюркоазени води, но и с гигантските вълни, които ги правят легендарна дестинация за сърф. На 2 от плажовете, също има голяма вероятност да видим костенурки. В историческия град Haleiwa ще направим спирка за обяд, а също и за да посетим местните магазинчета. Пътят ни ще продължи към източния бряг на острова. От едната ни страна ще наблюдаваме прекрасни гледки към брега, а от друга – планини и ферми.  В една от тях ще имаме възможност да вкусим от ядките макадамия. По обратния път ще посетим и няколко забележителни исторически обекта на острова – исторически дворци и музеи.

Ден 4:

20.11.2024г. Хонолулу, остров Оаху, отплаване в 19:00ч.
Закуска. Трансфер до пристанището в 12 ч. Регистрация и настаняване на кораба. Отплаване в 19:00 ч.

Ден 5:

21.11.2024г. Кахулуи, o. Мауи, Хаваи, 07:00-19:00ч.
Градчето Хана на остров Мауи е едно от най-изолираните населени места, до което се стига само  с лодка или по криволичещ път по северния бряг. Атракцията в тази екскурзия (срещу доплащане) не е самият град, а пътят до него. Да стигнеш до Хана е приключение, което си заслужава. Тук в разстояние на 85 км ще видим събрано цялото разнообразие на Хаваите. Водопади, плажове, бамбукови гори, тропически гледки и места за сърф – всичко това ни очаква. Първият ни обект е полуостров Кенае – драматичен почти километров масивен участък земя, врязал се в океана, резултат от скорошно изтичане на лава. Следващата ни спирка ще бъде при водопадите Пуа Каа. След кратко пешеходно изкачване, ще стигнем до приказно зелен парк с два магични водопада, изливащи водите си в малко планинско езерце. Ще плажуваме на плажа Хонокалани, известен със своя черен пясък. Тук ще имаме възможност да плуваме, а по-смелите  - и да скочат от скалите в океанските води.  По-нататък по пътя ще посетим дупката Накалеле, през която като гейзер нагоре се издига вода изхвърлена от силата на вълните. След като стигнем до Хана, ще имаме време отново да плуваме и да направим красиви снимки.

Ден 6:

22.11.2024г. Плаване по крайбрежието Напали
Днешният ден ще започне с плаване край Nā pali Coast State park - държавен национален парк, разположен в 27-километрова скалиста зона на остров Мауи. Плаването по вода е най-удобният начин за разглеждане на природните му красоти - водопади, отвесни скали, надвиснали над морето, буйна зеленина, прекрасни плажове.
Науилиуили, Кауаи, акостиране в 16:00ч.
След пристигане на Кауаи ще имаме възможност за спокойна разходка по улиците на крайбрежното градче. Ще се потопим в атмосферата му и ще имаме възможност да се запознаем с нощния му живот.

Ден 7:

23.11.2024г. Науилиуили, Кауаи, отплаване в 14:00ч.
Най-старият, най-северният и може би най-красивият остров от архипелага е Кауай. Днешната ни екскурзия (срещу доплащане) ще започне с посещение на легендарното язовирче Menehune., за което се счита, че е построено още през 15 век и носи името на народа, населявал острова преди днешните хавайци, и за който се счита, че го е изградил.Ще посетим местна плантация за кафе. Тук ще направим дегустация и ще се разходим. След това ще се отправим към Гранд Каньон на Тихия океан. С плодородната си червена почва и магична зеленина, тук определено е една от най-впечатляващите гледки на острова.  Ще спрем за обяд(невключен в цената) в градчето Walmea и ще разгледаме историческия град Hanapepe, преди да се отправим към южния бряг на Кауаи за посещение на прочутия Spouting Horn (Бълбукащ нос) – едно от най-фотографираните места на острова. Тук можем да видим зелени хавайски костенурки.

Ден 8:

24.11.2024г. Хило, 07:00-16:00ч.
Първият обект от днешната ни екскурзия (срещу доплащане) е плажът в морския парк Ричардсън. Той е най-популярният  плаж с черен пясък на Хаваите. Титлата му се дължи не само на цвета на пясъка, но и на възможността тук често да се наблюдават застрашените костенурки Hoksbil  и зелени костенурки, докато се припичат на слънце. Ще продължим към Градините на Кралица Лилиуокалани – най-голямата японска декоративна градина извън Япония. Тя носи името на последната кралица на Хаваи. Изградена през 1917 г, тя е посветена на първите японски имигранти, пристигнали за да работят в местните плантации за захарна тръстика. Ще спрем при статуята на Крал Камехамеха – обединил през 1810 г Хавайските острови в една държава. Следващата ни спирка ще бъдат Водопадите на дъгата (Rainbow Waterfalls), наречени така заради това, че в слънчеви дни, тук често се наблюдава дъга. След това ще достигнем крайната цел на днешната ни разходка – Националния вулканичен парк на Хаваи. Основан през 1916 г, той е дом на един от най-активните вулкани на света – Килауеа, а също и на Мауналоа – най-големият активен надземен вулкан.По неговото протежение, от долу до горе се наблюдават 6 климатични зони.

Ден 9:

25.11.2024г. Плаване към Френска Полинезия

Възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 10:

26.11.2024г. Плаване към Френска Полинезия

Възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 11:

27.11.2024г. Плаване към Френска Полинезия

Възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 12:

28.11.2024г. Плаване към Френска Полинезия

Възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 13:

29.11.2024г. Бора Бора, акостиране в 11:30ч.
Бора Бора ще ни посрещне с топла и кристално чиста, магично синя океанска вода. Днес ще се разходим с лодка в лагуната на острова (срещу доплащане). Прекрасни бели, пясъчни плажове с кокосови палми обграждат тюркоазената лагуна, населена от безброй рибки и корали. Ще се потопим в тази хипнотизираща красота за шнорхелинг, гмуркане или просто почивка под слънчевите лъчи. Ще слезем на малък остров за типичен полинезийски обяд.

Ден 14:

30.11.2024г. Бора Бора, отплаване в 19:00ч.

Свободно време или допълнителна екскурзия (срещу доплащане).

Ден 15:

01.12.2024г. Раятея, 07:00-19:00ч.
В този ден, на борда на комфортна лодка ще посетим най-невероятната част от лагуната на остров Таха’а. Морската екскурзия (срещу доплащане) ще ни даде възможност да се насладим на най-добрите атракции на Ваниловия остров, както още го наричат. Шнорхелинг между корали и скатове, посещение на ванилова плантация, са само част от това, което ни очаква през този ден. На плажа ще вкусим от полинезийските плодове.

Ден 16:

02.12.2024г. Мурея, 07:00-19:00ч.
Днес ще се потопим в сърцето на Мурея в едно приключение с джипове (срещу доплащане). По пътя ще разгледаме флората и фауната на острова. Ще преминем покрай плантации за ананас и ванилия. Ще се насладим на гледка от площадката Белведере към двата залива и Магичната планина. Ще се запознаем с историята на острова и останките от древно селище. Ще посетим дестиларна фабрика и ще имаме възможност да се докоснем до неизменна част от таитянската култура – черните перли. За финал на екскурзията, ще отделим време за плажуване на Тахиаману.

Ден 17:

03.12.2024г. Папеете, освобождаване на кораба след 07:00ч.
Днес след закуска ще се отправим на обзорна екскурзия на остров Таити (включена в цената). Обиколката ни ще започне със спирка на източното крайбрежие на, на плажа Pointe Venus, известен в историята като място, където са акостирали много мореплаватели, като Капитан Кук, Капитан Блай. Тук се издига фар и паметник на Капитан Кук и се счита, че това е мястото, от където той е наблюдавал слънчево затъмнение, когато Венера е преминала между слънцето и Земята. Ще продължим към водопада Faarumai. Той е скрит в гора от кестенови дървета и тропическа растителност. В близост до него ще посетим и Arahoho Blowhole, където океанските вълни се разбиват в скалите, и преминават през тясна дупка. В резултат на това се образува впечатляващ гейзер. Обиколката ни ще продължи по Западния бряг, откъдето през залива Matavai се разкрива впечатляваща гледка към Мурея. Екскурзията ще завърши при античния полинезийски храм Arahurahu – един от най-добре запазените на острова. Екскурзоводът ще ни запознае с древните ритуали на полинезийците. В ранния следобед ще се настаним в хотела. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден 18:

04.12.2024г. Папеете
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия - Шнорхелинг тур в лагуната на Таити (срещу доплащане). Най-големият остров от наветрената група на Дружествените острови е и най-развит. Градът се радва на оживен нощен живот, а столицата на острова – Папеете е перфектното място за шопинг. Живописните планини, водопади и черни пясъчни плажове са сред най-големите забележителности на острова. Нощувка.

Ден 19:

05.12.2024г. Папеете-Сан Франциско
Ранен сутрешен трансфер до летището за полет до Сан Франциско в 07:15 ч. След кацане, ще се настаним в хотел за почивка и нощувка.

Ден 20:

06.12.2024г. Сан Франциско, САЩ
Закуска. Днешната ни екскурзия (срещу доплащане) започва с обиколка на забележителностите от центъра на града, където се намират  кметството, градската библиотека, театрите на операта и балета на Сан Франциско, както и известната симфонична зала Дейвис. След това ще посетим катедралата "Св. Мария" - шедьовър на модерния архитектурен стил, и ще се придвижим към океанския бряг с живописния изглед към градския плаж и останките от баните Сутро - световното чудо на края на 19-ти век. Ще преминем през скъпите квартали до подножието на моста Голдън Гейт и ако времето позволява, ще преминем част от моста. От тук може да се полюбувате на най-добрите гледки към залива, центъра на Сан Франциско и известния затвор Алкатраз. След това ще посетим Двореца на изящните изкуства - най-загадъчната сграда в Сан Франциско. Ще се повозим по най-стръмните хълмове на града, включително "кривата" улица в Америка - улица Ломбард. Следващата спирка от нашата екскурзия е  Телеграфския хълм - живописната гледка към центъра на града и Bay Bridge - друг архитектурен и инженерен шедьовър на Сан Франциско. Допълнително, в днешния ден имаме възможността да се отправим към планината Muir Woods, където се крият най-големите живи същества на планетата Земя - гигантските дървета Секвоя.

Ден 21:

07.12.2024г. Сан Франциско, САЩ
Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане на Сан Франциско. Около 17ч. ще се отправим към летището за полет до София.

Ден 22:

08.12.2024 София

Вечерно кацане в София. 

Снимка Наименование Описание
Кауаи Кауай е четвъртият по големина остров на Хаваите и понякога се нарича „Остров градина“, което е напълно точно описание. Най-старият и най-северният остров на хавайската верига е затъмнен в изумрудени долини, остри планински шпили и назъбени скали, състарени от времето и стихиите. През годините са се образували тропически гори, разклонени реки и каскадни водопади! Някои части на Кауай са достъпни само по море или въздух, разкривайки гледки извън въображението ви. Повече от просто драматична красота, островът е дом на различни дейности на открито. Можете да карате каяк по река Уайлуа, да се гмуркате с шнорхел на плаж Пойпу, да минете през многото пешеходни пътеки на щатския парк Коки или да отидете на циплин над буйните долини на Кауай. Но атмосферата на острова и богатата култура, открита в малките му градове, го правят истински безвременен. Разгледайте регионите на Кауай и направете бягството си, за да откриете неоспоримата примамка на острова.
Моореа Уникалната география на острова прави Моореа един от най-впечатляващите острови на Френска Полинезия. Осем планински върха се издигат от полупрозрачна лагуна на двата спокойни залива. Насладете се на топли слънчеви лъчи на спокоен плаж и след това се потопете в местната култура с традиционен празник и автентично полинезийско танцово шоу.Въпреки безупречната си красота, тя далеч не е недостъпна. Притежаваща спокойна атмосфера и приветлив дух, Моореа е също толкова топла и приветлива, колкото таитяните, които имат достатъчно късмет да нарекат този дом на острова.Разположен само на десет морски мили от Таити, Moorea е лесно достъпен с ферибот или самолет от Papeete. Тази близост, съчетана с възприемчивата и съседска природа на острова, прави Moorea любима дестинация за двойки, семейства и местни жители. Все пак Moorea успя да запази своето малко островно усещане, въпреки тази популярност и наличието на няколко курорти с международна марка.
Таити Таити е най-големият остров във Френска Полинезия. Намира се в архипелага Дружествени острови в южната част на Тихия океан.Таити има репутацията на идилично място, което омагьосва с природни красоти и всевъзможни глезотии за туристите. Най-големият от 115-те острова във Френска Полинезия с достойнство защитава названието „Кралицата на Пасифика“, което често се използва, когато трябва да бъде описан.Въпреки че представата ни за екзотични острови обикновено включва безкрайни бели плажове, крайбрежната ивица на Таити прави изключение – голяма част от пясъка е тъмен, има дори „черни“ плажове. Това обаче по никакъв начин не намалява очарованието на острова, напротив – прави го още по-необичаен и привлекателен. С почти девствена природа, величествени планински върхове, бистри поточета, изумрудено зелени долини и пищни водопади Таити е неподражаема наслада за сетивата. Мнозина твърдят, че това е мястото с най-красивите залези в света.
Хавай Хавай е мечта за много хора по света. Милиони идват тук всяка година, за да се порадват на почивка в Рая, а други превръщат Хавай в постоянен дом. На островите има шест основни острова - Оаху, Кауай, Мауи, Големия Остров (Биг Аилънд), Молокай и Ланай. Всички са различни и показват красотата на Хавай по неповторим и незабравим начин.В Хавай има всичко - от тропически сини лагуни, пясъчни плажове, красиви водопади, гъсти гори и спокойни планини, до активни вулкани и дори сняг - вярвате или не. Тук можете да почувствате природата, закътани селища, градския живот и оживеното пазаруване. Гмурнете се в тюркоазения океан и в богатата култура на островите. Възможностите са безкрайни и ще откриете, че само една почивка на невероятните острови не е достатъчна.Дейностите в Хавай варират от пътешествия по земя и въздух, нощни увеселителни шоута, сърф, подводен шнорхел и музеи, до изискани ресторанти, в които можете да опитате най-добрата кухня от Изтока и Запада, че и повече дори.
Лос Анджелис
Лос Анджелис е град в Съединените американски щати, административен център на окръг Лос Анджелис в щата Калифорния.

С население 3 904 657 души (2014) Лос Анджелис е вторият по население град в Съединените щати след Ню Йорк и едно от най-големите икономически, културни и развлекателни средища в света. Разположен е в областта Южна Калифорния и заема територия от 1 302 km².

Град Лос Анджелис е центърът на наброяващия 18 милиона жители (2010) Район на Голям Лос Анджелис – една от най-големите градски агломерации в света и втората по население в Съединените щати. Окръг Лос Анджелис, чийто административен център е градът, е най-населеният и един от етнически най-разнородните окръзи в страната, а районът на Лос Анджелис е определян като най-разнородния сред големите американски агломерации.

Наречен „Град на ангелите“, Лос Анджелис е водещ център в света на бизнеса, международната търговия, забавленията, културата, медиите, модата, науката, спорта, технологиите и образованието, и се класира на трето място в класацията за най-богатия град и на пето в класацията за най-силен и влиятелен град в света. Градът е дом на известни институции, покриващи широка гама от професионални и културни области и е един от най-съществените икономически двигатели в рамките на Съединените щати. 

Звук, камера, екшън! Винаги сте искали да видите какво е „зад кулисите“? Е, днес може да сте на възможно най-подходящото място в света: снимачните площадки на Universal Studios!!! „Бързи и яростни“, „Аз, Миньонът“, Трансформърс- сигурни сме, че сте гледали поне един от тях. Преминете по червения килим и разпознайте декорите на любими ваши филми и герои от Hollywood. 
Лос Анджелис е вторият по големина град в страната, втори след Ню Йорк по брой на населението. Той е и един от най-известните градове в САЩ, известен със своето място във филмовата индустрия, появяващ се в безброй филми, както и популярна дестинация за туристи от цял ​​свят. Градът на ангелите привлича посетители, които искат да се докоснат до богатите и известни. Той стана известен с това, че е неофициален дом на знаменитости от всички индустрии, включително филмовия и музикалния бизнес. Тъй като е станал синоним на света на киното, той има репутация като бляскав, надвишен град с усет към блясъка и афинитет към богатия начин на живот. Това е едно от многото неща, които привличат хората към Западния бряг.
Бора Бора Бора Бора (Bora Bora) е вулканичен остров от архипелага Дружествени острови във Френска Полинезия, заобиколен от лагуна и бариерен риф. В центъра му има угаснал вулкан с два върха - Пахиа и Отеману (с височина 727 м).Безспорно най-известният остров в Южния Тихи океан, Бора Бора е водещата дама на Френска Полинезия. Красотата й е ненадмината, а славата й - непоколебима. Бора Бора е едно от малкото места на земята, на което всички се надяват да станат свидетели през живота си - и щом го видите, завинаги сте влюбени.
Оаху Добре дошли на остров Оаху. Островът може да се опише с една дума и това е изобилие. Никъде другаде на Хавайските острови не можете да намерите това изобилие на живот и дейности, които заливат острова. Не случайно остров Оаху е наречен "събирателната точка", поради смесването на различни народи и техните традиции. Като най-населеният остров на Хавайските острови, Оаху има различни лица. Тук градските и провинциалните общности съжителстват в огромна близост предлагайки на посетителите и туристите най-доброто от двата свята.Посетете всеизвестните плажове на Оаху, които предлагат изобилие от дейности и след това да се потопите в древните и безлюдни плажове заобиколени от водопади, гъста зеленина и планински пътечки. Гмуркането при известният Ханаума Бей може да ви дари с преживяването да се доближите близо до делфини, а може да предприемете ловене на риба навътре в морето. Игрите на голд може да са много приятни на добре поддържаните голф терени, карайте сърф на Уайкики-там откъдето се е зародил спортът на кралете, организирайте си изкачване на кратера Даймънд Хед и се насладете на невероятната гледка.
Сан Франциско
Сан Франциско е град и окръжен център на едноименния окръг в щата Калифорния, САЩ. Градът е разположен на Западното крайбрежие на САЩ с излаз на Тихия океан на запад и граничещ със Санфранциския залив на север и изток и с окръг Сан Матео на юг. Окръг и град Сан Франциско съвпадат. Сан Франциско е както единствен град в окръга така и негов окръжен център.
Старото име на Сан Франциско е Йерба Буена, кръстен така от испанските заселници през 18 век поради изобилието на един храст, от който е идвало старото име. Името се е запазило и в момента има остров с това име, остров Йерба Буена, недалеч от града.
Туризъмът е най-добре развит в града. Има многобройни хотели, а казват, че на територията на Сан Франциско се помещават и 2000 ресторанта. Площад Юниън Скуеър в центъра е основен туристически район на града. Сан Франциско е една от десетте най-посещавани туристически дестинации в САЩ, и една от първите петдесет в света.
Най-известните забележителности на Сан Франциско са: мостът Golden Gate; хълмовете близнаци Twin Peaks (не сериала) от които се разкриват уникални гледки към града; North Beach-Северният плаж, всъщност не е плаж, а италианската част на града с многобройни италиански заведения; площад Union Square, рибарското селище.
 
Категория Тип кабина Описание Цена
IB Вътрешна кабина 11880 11580 лв
OB Кабина с прозорец 12650 12350 лв
BB кабина с балкон 15250 14950 лв

Цената включва:

 ✔ самолетни билети София-Хонолулу (с прекачвания); Папеете-Сан Франциско и Сан Франциско-София (с прекачване) с вкл. ръчен и чекиран багаж
✔ 3 нощувки със закуска в Хонолулу в хотел 4*
✔ 13 нощувки на борда на Norwegian Sun, пълен пансион за хранене
✔ 2 нощувки със закуска в Папеете, Таити в хотел 4*
✔ Обзорна екскурзия на о. Таити
✔ 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Сан Франциско
✔ всички трансфери по програмата
✔ пристанищни такси 
✔ застраховка „Помощ при пътуване”
✔ водач от агенцията при минимум 10 участника

Цената не включва:

✔ Допълнителните екскурзии по маршрута
✔ Градски и курортни такси в хотелите
✔ Такса обслужване на кораба - 20 USD/ден/човек
✔ Разходи за издаване на виза за САЩ
✔ SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
✔ Храната в специализираните ресторанти
✔ Ползването на сателитен телефон и интернет
✔ Консумация на алкохолни напитки

Условия за резервация:

✔ Депозит 1 - 3000 лв/човек при подписване на договора
✔ Депозит 2 - доплащане до 50% от стойността на пакета до 17.07.2024
✔ Пълно плащане - до 17.09.2024
В случай, че пътуващите нямат готова виза за САЩ, е необходимо веднага след потвърждение за резервация, да предприемат действия за кандидатстване.
Ако получат отказ, заплатеният депозит от 3000 лв/човек не се губи, а остава във вид на ваучер за бъдещо пътуване с "Травел Холидейс" ООД.

НЕУСТОЙКИ ПРИ АНУЛАЦИЯ
✔ До 17.07.2024 – загуба на депозита
✔ 18.07.2024-16.08.2024 – 30% от стойността на договора
✔ 17.08-17.10.2024 – 50%
✔ след 17.10.2024 – 100%

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
IB Вътрешна кабина 11880 11580 лв
OB Кабина с прозорец 12650 12350 лв
BB кабина с балкон 15250 14950 лв


✔ Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
✔ Предложените екскурзии се провеждат при минимум 10/ записали се.
✔ Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 10 човека.
✔ Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
✔ Молим преди да пристъпите към резервация да се запознаете с Общите условия и Политиката за поверителност на агенцията.

МЕДИЦИНСКИ ИЗИСКВАНИЯ:
Няма задължителни ваксини по маршрута

ВИЗОВ РЕЖИМ
Заради полетите през САЩ и нощувките в Сан Франциско, за това пътуване се изисква виза за САЩ.

Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции