Круизен пакет ОТ ИНДИЯ ДО СИНГАПУР СЪС ЗЛАТНИЯ ТРИЪГЪЛНИК | НОВА ГРУПА

7490  ЛВ
 Агра, Делхи, Коломбо, Куала Лумпур, Мормугао (Гоа), Мумбай, Пенанг, Пукет, Сингапур,
 Celebrity Millennium
 21 дни

Изтекла оферта!


Снимки

Програма

Ден 1:

02.12.2024 София- Делхи 

Полет София-Делхи с прекачване.

Ден 2:

03.12.2024 Делхи 

Кацане в Делхи рано сутринта. Трансфер до хотел. Настаняване. Почивка. В късната сутрин започваме обзорен тур на Делхи(включен в цената). Ще видите забележителности като Джама Масджит - една от най-притегателните религиозни постройки в целия свят, ще разгледате цветния пазар Чандни Чок на рикша, Черверната крепост, гробницата на Хамаюн,  Кутб Минар и други. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3:

04.12.2024 Делхи-Агра 

След закуска тръгваме към Агра – града на Тадж Махал. В ранния следобед ще пристигнем и ще се регистрираме в хотела. След това ще започнем нашата разходка с посещение на мавзолея Итимад-уд-Даула – наричан "малкия Тадж Махал".заради голямата прилика.Това е гробница на Мир Гияс Бег, министър в двора на Шах Джахан. Следва крепостта Агра, която обградена от висока 70-метрова стена е считана за най-дългата крепост в Индия.Тя е популярна и с това, че е била сцена на събитията, които са довели до изграждането на Тадж Махал. Ще се върнем в хотела за нощувка.

Ден 4:

05.12.2024 Агра-Джайпур

Ще посрещнем изгрева при вдъхновяващия вечен символ на любовта – Тадж Махал, често определян като поема от бял мрамор. Може би най-величествената гробница в света олицетворява сагата на любовта между императора Шах Джахан и Мумтаз Махал. Ще се върнем в хотела за закуска. След това тръгваме към Джайпур. Той е един от най-добре планираните градове в Индия. Известен като „Розовия град“, той е бил е столица на Раджастан. По пътя ще направим спирка за посещение на Фатехпур Сикри. Това е дворцов комплекс, от червен пясъчник. В него се издига джамия, построена от императора Акбар в чест на суфисткия светец Салим Чиши, който благословил императора с престолонаследник. След пристигане в Джайпур, ще се настаним в хотела, а вечерта ще посетим местен пазар. Нощувка.

Ден 5:

06.12.2024 Джайпур-Мумбай 

Тази сутрин ще започнем екскурзията с посещение на крепостта Амбър, една от главните атракции в Джайпур. По пътя ще спрем за снимки при  Хава Махал, символ на града и известен като 5-етажният дворец на ветровете. Фасадатат му се състои от 900 многоъгълни прозорци, през които се сччита, че жените от кралския двор са наблюдавали церемониите и живота по улиците без да бъдат забелязани. След това, ще се върнем в Джайпур за градска екскурзия. Ще видим Градския дворец – комбинация от раджастанска и мугалска архитектура. При достатъчно време, ще посетим и астрономическата обсерватория. В края на деня ще се отправим към летището за полет до Мумбай. След пристигане там, ще се настаним в хотел за нощувка.

Ден 6:

07.12.2024 Мумбай 

Закуска. Ще се отправим на обзорна екскурзия на града, която ще ви потопи в атмосферата на този забързан и космополитен град. Ще ви покажем типичните колониални сгради като музея на Принца на Уелс, гарата Victoria Terminus и часовниковата кула Rajabai. Ще ви запознаем с невероятната личност на Махтма Ганди в Mani Bhavan, а след това ще преминем по крайбрежната алея Marine Drive. Подгответе се за много впечатления и заредете фотоапаратите. Екскурзията ни ще завърши след обяд на пристанището, където ще се регистрираме и настаним в каютите. Отплаване в 17:00 ч.

Ден 7:

08.12.2024 Мурмугао, 09:00-17:30 ч 

Още с напускането на пристанището ще имаме възможността да наблюдаваме зашеметяващия спектакъл на срещата на река Мандови с Арабско море. Ще преминем през новия град Панаджи - столицата на щат Гоа, а след това ще посетим стария град и базиликата Bom Jesus, където e положено мумифицираното тяло на светеца - покровител на Гоа - Свети Франциск Ксавиер. Ще посетим плантация за тропически подправки, където местните жители отглеждат пипер, ванилия, кафе и кашу.

Ден 8:

09.12.2024 Плаване 

Свободен ден за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 9:

10.12.2024 Кочин, 08:00-17:00 ч 

Предлагаме ви обзорна екскурзия в Кочин срещу доплащане.  „Перлата на Арабско море“ има едно от най-добрите естествени пристанища в света. В продължение на 600 години то е било ключово за търговията с подправки и е приемало търговски кораби от цял свят. Резултатът е една комбинация от култури. Същото разнообразие цари и по уличните пазари и заведения. Ще видим църквата Св.Франциск, в която през 1503 г първоначално е погребан Вашку Да Гама. Няма да пропуснем и 400-годишната синагога Парадеси.

Ден 10:

11.12.2024 Колмбо, Шри Ланка, пристигане в 15:00 ч 

В този ден ще имаме възможност да се разходим из столицата на Шри Ланка, а също така и да се изкачим на кулата Лотос – най-високата сграда в Югоизточна Азия. Оттук под нас ще се разкрие впечатляваща гледка към Коломбо.

Ден 11:

12.12.2024 Коломбо, отплаване в 20:00 ч 

За днес сме подготвили обзорна обиколка (срещу доплащане) . Те ще започне от старата част на Коломбо и район Петах. Ще видим стария пазар и колониални сгради - сградата Пощата и Червената джамия. Ще продължим разходката си до новата част на град Коломбо, където ще видим сградата на кметството, която прилича на "Белия дом". Ще видим и най-големия парк в Коломбо - Viharamaha Devi. Кръстен е на кралица Вихара Махадеви, майката на крал Дутугемуну. Тук се извисява огромна статуя на Буда, както и серия от водни фонтани. Продължаваме покрай площад "Независимост", международната конферентна зала "Бандаранайке Мемориъл",която е подарък от китайското правителство на г-жа Сиримаво Бандаранайке - първата жена в света на длъжност министър-председател. Ще се насладим на местните аромати и подправки. Ще посетим спокойния храм Seemamalka на езерото Бейра. Той е проектиран от известния архитект Джефри Бауа.

Ден 12:

13.12.2024 Хамбантота, 07:00-19:00 ч 

Днешната екскурзия(срещу доплащане) ще ни отведе сред зеленината и дъждовните гори на Елия. Нейната красота, водопади и хълмове ще ни оставят без дъх. Ще посетим древния скален храм Будурувагала и водопада Равана. Ще се запознаем с процеса на производство на чай в местните чаени фабрики и плантации.

Ден 13:

14.12.2024 Плаване 

Свободен ден за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 14:

15.12.2024 Плаване 

Свободен ден за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 15:

16.12.2024 Пукет, 09:00-19:00 ч 

Днес ви предлагаме(срещу доплащане) разходка с катер до няколко острова навътре в Андаманско море. Първата спирка е световноизвестният о-в Джеймс Бонд, където е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“. По време на пътуването ще се насладите на красотата на известните скали на залива Пханг Нга. С кану ще преплуваме по лагуната и тъмните пещери и ще имаме възможност да се гмуркаме в кристалните води на Адаманско море. На връщане, ще спрем за кратко на малкия остров Ранг, за плажуване.

Ден 16:

17.12.2024 о. Пенанг, Малайзия, акостиране в 10:00 ч             

Островът е наричан още „Перлата на Малайзия“. Предлагаме ви екскурзия(срещу доплащане), по време на която ще посетим Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си.  Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова. Ще се върнем на кораба, където ще нощуваме.

Ден 17:

18.12.2024 о. Пенанг, Малайзия, отплаване в 17:00 ч 

Днес след закуска ви предлагаме да се разходите в Пенанг и да прекарате време на някои от най-красивите плажове на Малайзия.

Ден 18:

19.12.2024 Порт Кланг(Куала Лумпур), 08:00-21:00 ч 

Ще започнем деня с 1.5-часов трансфер до Куала Лумпур, където ще сме организирали обзорна екскурзия(срещу доплащане). Несъмнено най-известната забележителност в града са кулите Петронас, които са вторите по височина сгради в света. Тук ще разгледаме и т.нар. Златен триъгълник, който включва Кралският дворец, джамията Мажит Ямек и Площада на Независимостта. Сред другите забележителности са Чайна Таун и Китайския храм, индийския храм Маха Мариамман храм Тян Ху, Индийския район Брикфилдс. Трансфер до хотела.

Ден 19:

20.12.2024 Плаване 

Свободен ден за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 20:

21.12.2024 Сингапур    

Днес освобождаме кабините на кораба и имаме на разположение цял ден в Сингапур. Ще оставим куфарите на съхранение на круизния терминал и ще тръгнем на обзорна екскурзия(включена в цената). Сингапур е един модерен мегаполис, съчетал множество култури и архитектурни стилове. Ултрамодерни небостъргачи и търговски центрове съжителстват с малки традиционни кварталчета. Усеща се влиянието на китайска, малайзийска и индийска култура. Всичко това е заобиколено от буйна зелена растителност. Не напразно градът е считан за най-зеленият и чист мегаполис в Азия. Ще се отправим към колониалния център на Сингапур и най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължим към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Минавайки през центъра на града, ще видим архитектурни шедьоври от края на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетим китайския квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултрасъвременни офиси, чайни и сувенирни магазини.     

След обяд, желаещите могат да се включат в допълнителна екскурзия до Сентоса - тропически остров, намиращ се на 500 м на юг от Сингапур. Неслучайно го наричат Островът на удоволствията – тук има всичко, което съвременната индустрия за забавления може да предложи – увеселителни паркове, аквариуми, симулатори за летене, високи кули с наблюдателни площадка. Ще посетим един от най-големите аквариуми в света. В среда близка до естествената, в колосални размери ще станем част от живота на на-причудливи морски обитатели. Ще преминем през тунела в аквариума и ще се озовем в сърцето на подводния свят. След това на плажа, по залез слънце ни очаква фантастична шоу програма "Криле на времето". Шоуто ще ни отведе на увлекателно пътешествие през времето. Ще видите един спектакъл, създаден с помощта на най-новите постижения във високите технологии, под формата на комбинация от пиротехнически средства, лазерна холография, специална компютърна обработка на изображения, невероятни огнени и водни ефекти съпроводени с омайна музика!

Ден 21:

22.12.2024  София 

Кацане в София. Край на програмата.

Снимка Наименование Описание
Агра
Град Агра е разположен в южната част на Индия, на брега на река Ямуна. Населяван е от над 1.6 милиона души.Градът привлича множество туристи с архитектурните си забележителности и паметници на културата. 

Един от най-емблематичните обекти не само за града, но и за цялата страна е гробницата на Мумтаз Махал, по известна като сградата Тадж Махал, която е обявена за едно от новите Седем чудеса на света. Въпреки че централната сграда с известния си бял купол е най-популярният образ на Тадж Махал, храмът представлява много по-голям комплекс от функционално свързани сгради. Строителството започва около 1632 г. и е завършено около 1653 г., като в него участват хиляди строители и занаятчии.
Други интересни забележителности в Агра са Червената крепост, гробниците на Гхияс Бег и на Акбар.
Делхи
Градът е проектиран от Едуин Лъчънс - водещ британски архитект от ХХ век. Ню Делхи се слави със своите широки, засадени с дървета, булеварди. В този район са разположени многочислени национални учреждения и забележителности.

Делхи е метрополис в Северна Индия, разположен в обособената административна единица под федерално управление Национална столична територия Делхи. В административно отношение Делхи се разделя на няколко селища, сред които е и Ню Делхи - официалната столица на Индия, където се намират всички институции на централното управление на страната.

С население от над 12 600 000 души, Делхи е втората по големина градска агломерация в страната след тази около Мумбай. Националната столична територия Делхи е разположена на река Ямуна, десен приток на река Ганг - най-свещената река за индусите, които я почитат като богиня, и е жизнено важна за милиони индийци, които живеят по нейното течение и зависят от нея за ежедневните си нужди. Реката има и голямо историческо значение, като на нейните брегове са разположени много някогашни регионални и имперски столици, като Варанаси, Калкупа и други. Основните говорими езици в града са хинди и урду.
Колоритният площад "Конат" е свързващото звено между новия и стария Делхи, между широките и прави булеварди и тесните криви улички. Площадът има кръгла форма и в центъра му е оформен парк. От него започват десетина улици. Целият този ансамбъл, с големи магазини откъм улицата, днес е най-оживената част на столицата.
Коломбо Пристанище на река Келани и столица на Шри Ланка, Коломбо ви очаква, за да разкрие културното и историческото си наследство.
Куала Лумпур Добре дошли в столицата на Малайзия. В този ден предвиждаме екскурзия на руски език. Несъмнено най-известната забележителност в града са кулите Петронас, които са вторите по височина сгради в света. Тук може да се разгледте и т.нар. Златен триъгълник, който включва Кралският дворец, джамията Мажит Ямек и Площада на Независимостта. Сред другите забележителности са Чайна Таун и Китайския храм, индийския храм Маха Мариамман храм Тян Ху, Индийския район Брикфилдс.
Мормугао (Гоа) Индия е страна, която зашеметява със своите крайности. За да ви накараме отново да искате да се върнете тук ще ви покажем най-доброто от главния град на щат Гоа, а след това ще посетим плантация за тропически подправки, където местните жители отглеждат пипер, ванилия и кашу. Няма да пропуснем да оставим време за плаж, защото Гоа е известна именно с това- райски местенца, окъпани от водите на Арабско море.
Мумбай обре дошли в града на Bollywood. Потопете се в атмосферата на този забързан и космополитен град и оставете да ви покажем типичните за града колониални сгради като музея на Принца на Уелс, гарата Victoria Terminus и часовниковата кула Rajabai. Ще ви запознаем с невероятната личност на Махтма Ганди в Mani Bhavan, а след това ще преминем по крайбрежната алея Marine Drive.
Пенанг Перлата на Малайзия. В Пенанг може да посетите Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си. Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.
Пукет Савадикаа, Пукет! Здравей, Пукет! Остров Пукет е една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. Ако все още не сте яздили слон, ще имате възможност да го направите тук. В този ден можете да се възползвате от екскурзия, която включва шоу с крокодили и змии, посещение на 45-метровата статуя на Големия Буда, където със специален гонг ще можете да проверите чистотата на кармата си, а монах ще ви завърже връвчица за късмет. Почивка на плаж Карон с „пеещите пясъци“, а вечерта разбира се „тайлански масаж“ в някой от многобройните салони в града или забавления на бар на Бангла роуд.
Сингапур Сингапур е островен град държава. Името му означава „град на лъва“. Той е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Известни забележителности тук са Ботаническата градина, Орчард Роуд, който включва километри търговски центрове, Марина Бей - най-новата част на Сингапур, Gardens by the bay със Супер дърветата.
Категория Тип кабина Описание Цена
I2 Вътрешна кабина 7490 лв
O2 Кабина с прозорец 7790 лв
V2 Кабина с балкон 9270 лв

Цената включва:

✔ самолетен билет за полети София –Делхи - Сингапур – София с включен чекиран куфар 20 кг
✔ самолетен билет за полет Джайпур - Мумбай, с включен чекиран куфар 20 кг
✔ 14 нощувки на база пълен пансион на борда на кораб Celebrity Millennium
✔ 2 нощувки със закуска в Делхи в хотел 4*
✔ 1 нощувка със закуска в Агра в хотел 4*
✔ 1 нощувка със закуска в Джайпур в хотел 4*
✔ 1 нощувка със закуска в Мумбай в хотел 4*
✔ 5-дневна екскурзионна програма в Златния триъгълник на Индия с англоворящ екскурзовод и превод от водача на групата. Включени входни такси на посещаваните обекти.
✔ обзорна екскурзия на Сингапур
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, турнири, партита, караоке, тематични вечери; 
✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза; 
✔ ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, джакузи, библиотека, дискотека. 
✔ ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
✔ трансферите по програмата
✔ застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
✔ водач от агенцията при записани минимум 15 туристи

Цената не включва:

✔ Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
✔ Такса обслужване на кораба в размер на 18 USD на човек на ден. Заплащат се предварително в България.
✔ Такса за издаване на виза за Тайланд – 80 USD. Издава се на кораба.
✔ Такса за електронна 1-годишна многократна виза за Индия - 40 USD. Издава се предварително.
✔ Съдействие за издаване на виза за Индия – 50 лв(по желание).

Условия за резервация:

✔ Депозит: 2000 лв/човек при записване
✔ Доплащане до 02.10.2024

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИЯ:
✔ до 02.10.2024 - загуба на депозита
✔ 02.10-02.11.2024 - 50% от стойността на договора
✔ след 02.11.2024 - 100%

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
I2 Вътрешна кабина 7490 лв
O2 Кабина с прозорец 7790 лв
V2 Кабина с балкон 9270 лв


Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции